WeimAir Stencils

WeimAir Stencils

Versier je cakes met adembenemende ontwerpen met deze professionele kwaliteit stencils.

Deze stencils zijn ontworpen door de in Nederland gevestigde cakekunstenaar Edwin Weimer en bieden geweldige herbruikbaarheid en flexibiliteit voor uw cakedecoratieprojecten. Dit stencil heeft een veelzijdig wolkeffectontwerp, ideaal voor het opnemen van verschillende effecten op uw taartlagen of met fondant bedekte taartplanken.

Alle stencils worden met precisie gesneden op lasermachines, gemaakt van de beste kwaliteit Mylar kunststof van 125 micron. Dit is een dunne plastic folie die sterk, flexibel en voedsel veilig is. Dankzij de eigenschappen van de Mylar-stencilfilm kunt u deze rond bochten en in hoeken buigen, en deze telkens opnieuw wassen en opnieuw gebruiken.

Als u verven op waterbasis gebruikt, zoals emulsieverven, zijn deze zeer eenvoudig te reinigen van uw stencil. Week de stencil een paar minuten in warm zeepwater en gebruik dan je stencilborstel om de losgemaakte verf voorzichtig van de stencil te verwijderen. Voor verven op oliebasis raden we aan het sjabloon met white spirit te reinigen.

Dit stencilontwerp is beschikbaar in A5- of A4-formaat.

7 artikel(en)

per pagina

7 artikel(en)

per pagina