The Ultimate Spray Booth

Als je een cake kunstenaar bent met een liefde voor kleur, of deel uitmaakt van een bloeiend cake bedrijf met de vraag naar airbrushen, dan is Spectrum Flow's nieuwe Professional Airbrush-spuitcabine misschien wel de beste investering die je ooit doet.

De Spectrum Flow Professional Airbrush-spuitcabine elimineert 99% van de overspray en alle rommel die gepaard gaat met airbrushen. De spuitcabine trekt een overspray de ventilatorkast in en laat schone lucht aan de achterkant vrij (zonder dat er een uitlaat naar buiten of een hele opstelling nodig is!). Bevestig eenvoudig de zijpanelen, draai de schakelaar om en spuit! Het bovenpaneel wordt op zijn plaats gehouden met magneten, dus het is heel gemakkelijk om het in enkele seconden op te tillen, te spoelen en te v ervangen.

Naast de tijd en rommel die het bespaart, zorgt het ook voor een gezondere werkomgeving, het inademen van overspray is er niet. Niet langer moet je die oh-zo-irritante maskers dragen tijdens het spuiten!

Omdat de spuitcabines eenvoudig te monteren en demonteren zijn als ze klaar zijn, zijn ze ook ideaal voor draagbaar gebruik - neem ze mee naar cake shows, scholen en ander offsite werk voor eenvoudige demonstraties.

Afhankelijk van de opstelling die u nodig heeft, worden een of twee expansie ventilatorboxen meegeleverd. Deze zijn gemaakt van high-density plastic, aan elkaar gelast en verzegeld. De ventilator zelf is van aluminium en heeft een levensduur van acht jaar continu draaien. Beter nog, het verbruikt is slechts 35 watt aan stroom.

Er zijn drie verschillende modellen spuitcabines leverbaar, speciaal ontworpen om aan uw behoeften te voldoen, met alle modellen die zijn samengesteld uit een gebruiksklaar systeem dat speciaal is ontworpen voor cake kunstenaars.

5 artikel(en)

per pagina

5 artikel(en)

per pagina